• Wij creëren KANSEN

 • Onderhoud park en tuin

  U kunt bij ons terecht voor elk aspect van groenonderhoud:

  – gras maaien
  – hagen scheren
  – paden en terreinen schoon houden
  – zwerfvuil opruimen
  – bomen en struiken snoeien of rooien
  – onkruid verwijderen met infraroodtechniek of met stoom

  Tuinaanleg

  50.000 bomen aanplanten of 130.000 bloembollen op anderhalve dag in de grond stoppen? We doen het. Onze teams bestaan telkens uit 4 tot 5 arbeiders en 1 begeleider. We zorgen voor hun opleiding en bijscholing door deskundigen in het vak. Dankzij hun ervaring on-the-job blijft hun kennis actueel en krijgen ze de modernste technieken onder de knie.

  Tuinontwerp

  Wilt u dat we vanaf nul vertrekken om een gloednieuwe tuin te creëren? We brengen u graag in contact met de tuinarchitecten en tuinaannemers waar we vaak mee samenwerken. Voor sommige tuinen zorgen wij zelf voor het ontwerp, samen met u.

  Van particulier tot multinational

  Particulieren, gemeenten, bedrijven, plantentuinen en koningshuizen … ze zijn allemaal klant bij de groendienst van maatWERKbedrijf BWB. Het resultaat van ons werk is een levende reclame voor de oogstrelende kwaliteit die we leveren. Bovendien tonen klanten hun sociaal engagement door met ons in zee te gaan.

  Eén keer of veel keren

  Schakel ons gerust in voor een terugkerende opdracht. Hoe beter we uw groen kennen, hoe beter we het kunnen onderhouden? Of wilt u onze hulp inroepen voor een eenmalige opdracht. Ook hiervoor jeuken onze groene vingers met enthousiasme.

  Economie en ecologie in evenwicht

  Onze groendienst gaat voor 100% ecologisch werk.
  U bent zeker dat we:
  > tuinafval meenemen of ter plaatse verhakselen om te gebruiken als bodembedekker,
  > zo veel mogelijk elektrische machines gebruiken, om zo weinig mogelijk CO2 uit te stoten,
  > over eigen machines beschikken: tractoren, manuele grasmaaiers, zitmaaiers, kettingzagen, hoogtewerker …,
  > naar milieubewuste technieken overschakelen: stoom, infrarood, hete lucht …,
  > economie (rendabel werken door een goed economisch en prijsgunstig beleid) en ecologie (zonder chemicaliën en goed voor de natuur) in evenwicht houden: we nomen dat ‘econologisch’ werken.

  Hoe pakken we het aan?

  > Nodig ons uit om het terrein te bekijken en te bespreken. We nemen foto’s, noteren afmetingen en vragen naar uw voorkeuren voor beplanting en onderhoud.
  > U krijgt een offerte op maat, eventueel geïllustreerd met foto’s en afmetingen.
  > Gaat u akkoord? Dan stellen we met u een jaarplanning op. U hebt als klant altijd inspraak over wanneer en met hoeveel mensen we langskomen.
  > Groen groeit en ontwikkelt zich. In de loop van de opdracht is er plaats voor wijzigingen, nieuwe afspraken en extra opdrachten.

  Zoekt u een professionele partner die met liefde voor de natuur uw groen koestert?