• Wij creëren KANSEN

 • Missie
  Personen met een arbeidshandicap staan bij ons centraal. We geven onze mensen de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen. En we bieden werkzekerheid – het hele jaar en voor iedereen die bij ons in dienst is.

  Visie
  Bij ons zijn sociale en economische doelstellingen in evenwicht. Tegelijk komen we uit de hoek als een bedrijf dat zijn mannetje staat op het gebied van kwaliteit en concurrentie. We creëren kansen voor onze mensen, voor onze klanten en voor de maatschappij.

  Hoe doen we dat?

  Onze mensen krijgen aandacht

  We stimuleren hen om in hun werk te groeien. En we stemmen hun talenten en onze jobs op elkaar af.

  Iedereen is bij ons welkom

  Leeftijd, beperking, migratieachtergrond, strafblad … we leggen mensen geen limieten op. Wat wel telt is een goede attitude. We zetten de juiste persoon op de juiste plaats.

  Wij ondersteunen met externe thuisbegeleiding

  Samen met ouders, woonbegeleiders, dokters en psychiaters. Zodat onze mensen zich elke dag goed voelen, niet alleen op hun werk maar ook privé.

  Onze mensen krijgen opleidingen

  Een officiële opleiding of een opleiding on-the-job: we willen dat iedereen goed voorbereid aan het werk kan gaan.

  We werken discreet

  Informatie over onze mensen delen we niet met andere partijen, tenzij bepaalde gegevens over een arbeidsbeperking essentieel zijn om een job goed te kunnen uitvoeren, altijd met respect voor de GDPR-regelgeving.

  Kansen krijgen alle kans

  Door voortdurend met onze mensen te spreken, gaan we na of ze zich goed voelen bij hun werk. Is dat niet het geval, dan creëren we nieuwe kansen – bijvoorbeeld een job in een ander team of in een andere afdeling.

  We doen dingen samen

  Uitstap, personeelsfeest of pannenkoekenslag … bij maatWERKbedrijf BWB is er altijd iets te doen. We houden de sfeer erin en iedereen hoort erbij.