• Wij creëren KANSEN

 • MaatWERKbedrijf BWB heeft vier productievestigingen: onze hoofdvestiging in Londerzeel en lokale vestigingen in Willebroek, Breendonk en Tisselt. Daarnaast zijn heel wat van onze medewerkers actief in de enclavewerking bij onze klanten in de logistieke sector. En dagelijks zijn verschillende teams van onze groendienst actief in openlucht om parken en tuinen van onze klanten aan te leggen en te onderhouden.

  Wat is ons DNA?

  U creëert kansen

  We bieden onze mensen werkzekerheid en kansen. Dat stelt u en ons in staat kansen te creëren. Onze medewerkers hebben de meest diverse achtergronden. Hun kennis en ervaring draagt vaak op een verrassende manier bij tot het vinden van oplossingen voor logistieke uitdagingen.

  – De kracht van werkzekerheid ligt in de dagelijkse continuïteit van onze productie. Dat evenwicht speelt in het voordeel van zowel u als onze mensen.

  U krijgt oplossingen

  Onze organisatie is erop gericht klanten uit de nood te helpen. Vreest u vooraf dat een opdracht ons niet zal lukken, dat we de geschikte mensen niet in huis hebben, dat ze de nodige flexibiliteit niet aan de dag kunnen leggen?

  – Stop met veronderstellingen te maken … want wij lossen uw logistieke problemen op en kennen het woord ‘maximumcapaciteit’ niet.

  U werkt met een meegroeier

  Bent u een start-up of scale-up met ambitie? MaatWERKbedrijf BWB groeit met u mee, schouder aan schouder. We passen ons aan uw pieken en dalen aan, want onze organisatie reageert soepel op de evolutie van uw bedrijf en uw sector.

  – Een pluspunt: we zijn strategisch erg goed gelegen. Vlak in de buurt van de A12 Antwerpen-Brussel, een belangrijke logistieke ader in België.

  Zit u in de buurt of aan de andere kant van het land? We werken voor klanten uit heel het land – en soms zelfs daarbuiten. Kom eens praten.