Medium-Care

Medium-care: verwerking van gesloten voeding

Met de ruime ervaring in de voedingsnijverheid is maatwerkbedrijf BWB een topspeler in de productie met toegevoegde waarde. Voor krimpverpakking, flowpack, aanbrengen van promostickers of gadgets of corrigerende handelingen kunt u bij ons terecht. Voor de aanmaak van allerhande barcodes (EAN, ITF, SSCC) kunnen wij zelf instaan. Ook drukken wij rechtstreeks vervaldata of lotcodes op uw verpakkingen.

Wij verpakken in gekoelde ruimtes, wat ons toelaat om producten met chocolade, room of andere temperatuurgevoelige producten veilig te verwerken. Daarnaast komen de verhoogde hygiënische normen ook de kwaliteit van uw verpakking ten goede. U kunt bij ons terecht voor flowpack of krimpverpakking.

Flowpack is het proces waarbij producten in een folie verpakt worden die los rond de producten zit. Typische voorbeelden hiervan zijn chips of individueel verpakte koekjes.

Krimpverpakking gaat uit van een ander procédé waarbij de goederen in een plastic ballon verpakt worden waarna het geheel enkele seconden opgewarmd wordt. Hierdoor krimpt de folie strak rond de verpakking. Het resultaat is een glimmend pakje dat zich bijzonder mooi laat presenteren in winkelrekken of display-stands. Typische voorbeelden hiervan die duo-packs van koekjes, pizza, …