Displaybouw

Displaybouw

Voor bedrijven in de  IN & OUTSTORE communicatie maken we displays die hoofdzakelijk in winkelomgevingen gebruikt worden om bepaalde producten beter tot hun recht te laten komen. Naast de grootdistributie komen onze displays bijvoorbeeld terecht in apotheken, krantenwinkels, boekenwinkels, benzinestations, edm.

Meestal bestaan deze displays uit karton en plastiek. Wij starten van een vel karton waar een afbeelding op gedrukt is en de vorm is ingesneden. Deze vorm halen we uit het vel, plakband wordt aangebracht en verschillende delen worden samengebracht op een zeer precieze manier. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hete lijm en worden nietmachines gebruikt om het geheel op een pallet te bevestigen.

Samenstellen van displays

Wij hebben niet alleen heel wat ervaring in het opbouwen van displays, zowel counterdisplays als displays op pallets gemonteerd, indien gewenst vullen we ook displays volgens de vulschema’s van onze klanten.

Een deel van deze activiteiten gebeuren in onze vestiging in Londerzeel, maar ook in onze enclaves – de logistieke partners van onze klanten  – maken en vullen we displays teneinde transportkosten te vermijden.