Groendienst

Groendienst

Onze groendienst , een dynamische en gemotiveerde ploeg die klaarstaat voor al uw groenonderhoud!
We laten ons hierin bijstaan door Stefaan Binché, beter gekend als “de tuindokter”. Deze is een echte expert op het vlak van groenvoorziening – en onderhoud met een ecologische inslag, en is onder andere gekend van zijn eigen TV reeks. Ons personeel wordt door zijn team vakkundig opgeleid en begeleid en hij zal voor u als klant tevens klaar staan met raad en daad.

We kijken er naar uit om uw tuin, park, terrein … te mogen onderhouden!

We werken steeds ECONOLOGISCH:
Economisch: een gunstige prijs.
Ecologisch: milieubewust. Indien U wenst bestrijden we onkruid zonder chemische middelen.
Logisch: om te kiezen voor Maatwerkbedrijf BWB.

Onze visie :
De groendienst van Maatwerkbedrijf BWB, vroeger BWBouchout genaamd,  streeft ernaar om de balans in evenwicht te houden tussen het economische (rendabel werken door middel van een goed economisch en prijsgunstig beleid) en het ecologische aspect (zonder chemicaliën en op ecologisch verantwoorde wijze). M.a.w. wij zijn ECONOLOGISCH ingesteld. Dit alles zonder onze sociale waarden uit het oog te verliezen.

Wat bieden wij u?
De mogelijke diensten die wij u kunnen aanbieden zijn zeer divers. Zo kunnen wij onder andere :

  • Gras maaien
  • Hagen scheren
  • Paden en terreinen schoon houden
  • Zwerfvuil opruimen
  • Bomen en struiken snoeien
  • Onkruid verwijderen (hiervoor maken we gebruik van een infraroodtechniek)

Soms werken we hiervoor samen met een tuinarchitect of reguliere tuinaannemer.
We beschikken over voldoende machines en gereedschap zoals zitmaaier, manuele grasmachines, bosmaaiers, kettingzagen, bladblazers …
Het tuinafval nemen wij mee of het kan ter plaatse gehakseld worden en gebruikt worden als bodembedekker. Ook hier staat het ECONOLOGISCHE centraal. Minder werkuren alsook minder afval!

Indien u meer wil weten over onze mogelijkheden en technieken kan u meer info aanvragen via de contactgegevens op deze pagina.

Onze ploegen :
Wij zorgen voor één of meerdere ploegen van +- 5 arbeiders met elk hun specifieke capaciteiten. Deze staan steeds onder begeleiding van een professionele groepsleider. Gedurende het hele jaar zorgen wij , in samenwerking met de tuindokter (www.detuindokter.be) , voor hun opleiding en bijscholing.
Hierdoor kunnen wij onze kennis up-to-date houden en onze hoge kwaliteit bewaken.
Wilt u met ons in zee?
Indien ons bedrijf en onze werkwijze u aanspreken kan u ons altijd vrijblijvend contacteren voor meer informatie of een afspraak.

  • Meestal zullen we bij u langs komen om de site te bekijken en bespreken. We nemen foto’s, noteren afmetingen, …
  • Vervolgens maken wij een persoonlijk dossier aan. Aan de hand van de foto’s en afmetingen zorgen wij voor een offerte op maat.
  • Na bevestiging maken wij samen met u een jaarplanning op zodat ook u als klant steeds inspraak hebt en weet wanneer en met hoeveel mensen we langskomen.
  • Tijdens de loop van de opdracht kunnen er steeds wijzigingen gebeuren, nieuwe afspraken gemaakt worden, extra’s aangevraagd worden…

Prijs:
Geen verrassingen: we maken een vaste prijs voor een vaste periode zodat u perfect op voorhand weet wat we van elkaar kunnen verwachten.
Contact:
Kurt Ackerman: Tel: 052/522.711 gsm: 0489/ 08.84.74
Coördinator groendienst E-mail: k.ackerman@maatwerkbedrijfBWB.be

Kiezen voor Maatwerkbedrijf BWB, vroeger beschutte werkplaats BWBouchout genaamd, da’s toch (econo)LOGISCH!